Verzend- en leveringsbeleid

Alle bestellingen worden verstuurd Via DHL met bijbehorende Track & Trace code en aangeboden bij een servicepunt van DHL, verzendkosten zijn € 5,95 voor Nederland.  Bestellingen worden verzekerd verstuurd en hierbij is een handtekening bij levering vereist. Het pakket wordt aangeboden bij het opgegeven adres of direct naar een DHL servicepunt naar keuze. All Time Presents is niet aansprakelijk voor het niet aankomen van een bestelling door het geven van een onjuist adres. 

De bestellingen ophalen is mogelijk. Hiervoor kunt u de optie in het verzendmenu kiezen van: Afhalen in de winkel. Zodra de Bestelling klaar ligt krijgt u hiervan bericht.

Bestelinformatie

Alle bestellingen worden zo goed en snel mogelijk verpakt en geleverd. Indien voorradig worden bestellingen binnen 3 dagen aangeboden aan DHL. 

Retourneren of klachten

Ben je niet tevreden of heb je spijt van je aankoop? Binnen 14 dagen na ontvangst kun je de artikelen aanbieden om te retourneren en dan nog 14 dagen om het product terug te sturen. Terugsturen geschiedt bij voorkeur aangetekend. Binnen 5 dagen na aankomst van de retourzending wordt het volledige bedrag, inclusief betalingskosten en verzendkosten naar u overgeboekt.  

Heb je een klacht? of wilt u het product Retourneren. Neem dan contact op met info@alltimepresents.com.