Welkom bij de Historie van All Time Presents

 

Hier kunnen jullie zien hoe het bedrijf begonnen is, en hoe het bedrijf zich ontwikkelt heeft door de jaren heen.

 

Hiervoor gaan we terug naar het jaar 2000, ik Laurens Oberjé was toen 10 jaar oud. Mijn vader ging voor een bedrijf werken dat cadeauartikelen verkocht. Ik vond dit natuurlijk ook interessant en kreeg al snel het briljante idee om sleutelhangers te gaan verkopen op het schoolplein. Ik verdiende hiermee enkele euro's per dag. Ik kwam erachter dat ik het verkopen van dingetjes leuk vond. Hiermee kwam ook de droom om ooit een eigen winkel te hebben. In 2002 toen ik 12 was kwam ik op het idee om op markten te gaan staan, dit natuurlijk samen met mijn ouders. De eerste jaren hiervan stond ik een paar keer per jaar op de markt, toen ik iets ouder werd stond ik bijna ieder weekend op de markt. In 2017 na 15 jaar markten draaien met rommelmarkt spullen heb ik besloten om het officieel te gaan doen. Ik stopte met mijn vaste baan en ging naar de KVK om me aan te melden als bedrijf. Dit was de start van All Time Presents, ik ging natuurlijk meteen op de grote markten staan. Na dit meerdere maanden gedaan te hebben kreeg ik de kans om een winkel te huren en heb dat ook meteen gedaan. De sleutels van dit pand kregen wij in September 2017, na een maand opbouwen, opzetten en vullen zijn we op 1 Oktober 2017 open gegaan. En zo zijn we op het punt aangekomen waar we jullie in foto's kunnen laten zien hoe dit zich ontwikkeld heeft. Hieronder vinden jullie de foto's met de jaren erbij en zien jullie de winkel langzaam groeide.

 

 

De Marktkraam van All Time Presents na de KVK aanmelding in 2017.

 

Hieronder kunt u foto's zien van verschillende markten en braderieën die wij in deze periode gedaan hebben. We stonden in heel Limburg op binnen en buiten locaties. Na dit meerdere maanden gedaan te hebben in regen en zonneschijn kreeg ik de kans om een winkel te huren op de huidige locatie in Vaals. Dit had natuurlijk zo zijn voordelen, zo hoefde we niet meer op en af te breken. En konden we ons assortiment uitbreiden en de droom werkelijkheid maken door een winkel te gaan inrichten.

 

 

Het winkelpand op de Maastrichterlaan 56 in Vaals direct na de sleuteloverdracht in September 2017

.

Eindelijk na 17 Jaar dromen was het zover, ik ondertekende het huurcontract en kreeg de sleutels van het pand overhandigd. Hier stond ik dan in het lege winkelpand en begon me al voor te stellen hoe alles eruit ging zien. We zijn dan ook meteen de dag erna begonnen met klussen, zo begonnen we met verven en de vloeren te leggen. Toen dit klaar was konden we eindelijk gaan beginnen met de inrichting en de voorraad voor de winkel gaan bestellen.

 

 

 

De Winkel in September 2017 tijdens het verbouwen.

 

Zoals hieronder te zien is hebben we de muren al geverfd en waren we nog bezig met de vloeren te leggen. Daarna hebben we meteen de winkelinventaris laten komen. Zo hebben we de kassablok op de plaats gezet en de rekken opgebouwd. Hierna zijn we meteen begonnen met het inruimen van onze schappen. Dit bleek minder snel te gaan dan we gedacht hadden. Met zoveel leuke spullen is het passen en meten waar je ze precies neer moet zetten. Zoals hieronder te zien is begint de winkel al vorm te krijgen. Om alles op orde te krijgen hebben we tot 30 September laat in de avond door gewerkt. Eindelijk konden we de winkel de dag erna openen, dit was natuurlijk een spannende nacht met weinig slaap. Na zoveel jaren was het dan eindelijk zover:)

 

 

 

De Opening van All Time Presents in Vaals op 1 Oktober 2017.

 

Op Zondag 1 Oktober 2017 waren dan geopend voor het publiek. Dit was een hele leuke en spannende dag, die natuurlijk onvergetelijk bleek te zijn. De aantal bezoeker en verkopen van onze artikelen bleken boven verwachting te zijn, iets wat ik niet gewend was tegenover de marktkramen. We kregen hele leuke en warme reactie van de mensen die bij ons binnen kwamen. Dit was natuurlijk waarom ik het deed en waarom ik zo gemotiveerd was om dit alles te doen. Maar dit alles was niet mogelijk geweest zonder de hulp van me ouders, vrienden en kennissen en daarvoor ben ik ze voor eeuwig dankbaar. Door het harde werk van iedereen was de winkel precies zoals ik met voorgesteld had in al die jaren dromen. Het avontuur van All Time Presents kon eindelijk beginnen.

 

 

 

Halloween Oktober 2017

 

Onze winkel was nu een paar weken geopend en omdat het Oktober was kon onze eerste Halloween beginnen. Tijdens deze Halloween maand hebben we de winkel leuk versierd in het thema van Griezels en spoken. Hieronder hebben we een filmpje hoe onze winkel er uitzag in 2017.

 

 

 

All Time Presents tijdens de Kerst/Winter periode 2017-2018.

 

Tijdens de wintermaanden is het extra gezellig bij All Time Presents in de Winter van 2017-2018 hadden we geluk met extra veel sneeuw. Dat leverde mooie foto's op met besneeuwde polystone beelden. In Vaals als het er sneeuwt dan sneeuwt het ook goed. Verder decoreren we de winkel extra gezellig tijdens de kerstperiode en bieden wij een leuk en mooi kerst assortiment aan zoals, cadeauverpakkingen, decoratie en leuke kleine en grote cadeautjes. 

 

 

 

Valentijnsdag 2018

 

Ook tijdens deze periode hebben we winkel passend en romantisch versierd, met een leuk aanbod in Valentijns artikelen. Zo bieden wij Kaarten, Knuffels, Kaarsen en andere leuke Valentijns artikelen aan. Alles voor de fijne Valentijnsdag te vieren met je geliefde.

 

 

 

De zomerperiode in Vaals 2018

 

Tijdens de zomerperiode is het bij All Time Presents extra zonnig en vrolijk. In deze periode bieden we de leukste seizoensartikelen en souvenirs aan.

 

Doordat Vaals een toeristisch gebied is komen er veel mensen kijken naar het Drielandenpunt, de uitkijktorens en de Doolhof die boven op de Vaalserberg liggen. Het bijzondere van deze berg is dat er drie landen tegen elkaar grenzen, België, Nederland en Duitsland het Drielandenpunt, dit is ook tevens het hoogste punt van Nederland. De toeristen die deze plaats bezoeken komen ook meestal naar het centrum van Vaals toe en zo ook naar onze winkel. Wij bieden in onze winkel dus veel souvenirs aan van Vaals zelf, denk hierbij aan stokplaatjes, magneten, sneeuwbollen, sleutelhangers, mokken en vingerhoedjes. 

 

Tijdens de Zomer wordt er ook de Üllemarkt georganiseerd, dit is een grote markt met kermis door heel Vaals. Deze markt geeft het lekkere relaxte vakantie gevoel weer met de leukste spulletjes en marktkramen. Ook wij van All Time Presents doen ieder jaar mee met deze gezellige markt.

 

 

 

Halloween 2018

 

Het 2de jaar Halloween bij All Time Presents ook hiervan hebben we foto's en filmpjes gemaakt. Dit keer hadden we iets meer tijd om het gedetailleerder te versieren. Dat is natuurlijk ook weer terug te zien hieronder.